Bananenbrood

Bereidingstijd: 1 uur

Hoeveelheid:

Ingrediënten

• 250 ml amandelpulp (van amandelmelk)
• 175 ml bloem
• 4 el honing
• 1 theelepel kaneel
• ¼ theelepel nootmuskaat
• ½ theelepel zout
• 2 theelepels bakpoeder
• 2 bananen (gepureerd)
• 1 ei
• 2 theelepels vanillesuiker
• 1 el boter
• 50 g noten (walnoten, amandelen enz.) (optioneel)

1. Verwarm de oven voor op 175°C.

2. Meng de bloem, kaneel, nootmuskaat, zout, bakpoeder en vanillesuiker in een kom.

3. Voeg de geprakte bananen, eieren, amandelpulp en honing toe aan de kom. Meng alle ingrediënten tot je een glad beslag overhoudt.

4. Voeg eventueel noten toe en roer deze door het beslag.

5. Vet een broodvorm in en giet het beslag in de vorm.

6. Bak 30-45 minuten in de oven.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas