Havermeel

Bereidingstijd: 10 min + 60 min in oven

Hoeveelheid:

Ingrediënten

Haverpulp van havermelk uit de Mylky

1.  Verwarm de oven voor op 125 C.

2. Droog de restjes door het filtermandje vijf minuten
rechtop in een kom te zetten. Gebruik vervolgens
een lepel om zoveel mogelijk vocht uit de restjes te
knijpen.

3. Als de restjes er droog uitzien, haal dan de inhoud uit
het filtermandje met een lepel en spreid dit uit op bakpapier
op een bakplaat. Verdeel de pulp in een dunne
laag over het bakpapier.

4. Zet de bakplaat in de oven en laat 1-2 uur staan (afhankelijk
van hoe droog de restjes waren).

5. Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen. Schraap
dan de gedroogde restjes van het bakpapier.

6. Doe de restjes in een blender en laat de blender
draaien tot de inhoud op bloem lijkt.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas