Pompoenpannenkoeken

Pompoenpannenkoeken

Maak van overgebleven cashewpulp pure herfstmagie. Deze pompoentaartpannenkoeken zijn luchtig, gekruid en met veel liefde gemaakt.

Ingrediënten

  • Pulp van 1 portie zelfgemaakte cashewmelk (niet zeven)
  • 50 g havermeel (glutenvrij indien nodig) (½ kopje Mylky)
  • 60 g pompoenpuree (van gebakken pompoen) (⅓ kopje Mylky)
  • 1 theelepel pompoentaartkruiden (of vervang door kaneel)
  • 2 eetlepels ahornsiroop

Instructies

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Dit recept is gemaakt met:

    Mylky

    Maak thuis in een minuut plantaardige melk. Tot 10 keer goedkoper dan melk uit de winkel.

    Ontdek Mylky

    Nährwerte (per 100g)

    Voedingsstof Hoeveelheid Eenheid
    Energie 369 kcal
    Eiwitten 11.2 g
    Koolhydraten 40.1 g
    – waarvan suikers 16.2 g
    Vetten 20.9 g
    Vezels 4.2 g
    Zout 0 g
    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Probeer Mylky