Almond Flour.JPEG__PID:833f073f-37e8-4cc5-9a45-2f1d3330e159

Amandelmeel

1 ingrediens
🕐 1 uur 30 min

Ingrediënten

  • Restjes amandelen van amandelmelk met Mylky

Maak als volgt

1

Verwarm de oven voor op 125℃.

2

Droog de restjes door het filtermandje vijf minuten rechtop in een kom te zetten. Gebruik vervolgens een lepel om zoveel mogelijk vocht uit de restjes te knijpen.

3

Als de restjes er droog uitzien, verwijder dan de inhoud van het filtermandje met een lepel en spreid het uit op bakpapier op een bakplaat. Verdeel de pulp in een dunne laag over het bakpapier.

4

Zet de bakplaat in de oven en laat deze 1-2 uur staan (afhankelijk van hoe droog de restjes waren).

5

Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen. Schraap dan de gedroogde restjes van het bakpapier.

6

Doe de restjes in een blender en laat de blender draaien tot de inhoud op bloem lijkt.