Aardbeientruffels gehuld in witte chocolade

Bereidingstijd: 20 minuten

Hoeveelheid: 8 porties

Ingrediënten

• 210 g amandelen (1 kopje Mylky)
• Amandelmelk Pulp (gedroogd in de oven)
• 6-7 dadels
• 2 eetlepels gevriesdroogd aardbeipoeder
• 120 g veganistische witte chocolade
• 1 eetlepel kokosolie

Instructions

1. Mix de amandelen en gedroogde amandelpulp in een keukenmachine of krachtige blender tot een fijn meel.

2. Voeg de ontpitte dadels en het aardbeipoeder toe en pulseer tot alles goed gemengd is.

3. Doe het mengsel in een kom en maak kleine balletjes van het deeg. Leg ze in de vriezer terwijl je de chocolade klaarmaakt.

4. Smelt de witte chocolade met de kokosolie.

5. Doop de gekoelde balletjes in de gesmolten chocolade en zorg dat ze gelijkmatig bedekt zijn. Leg ze op een met bakpapier beklede plaat.

6. Bestrooi ze met extra aardbeienpoeder en zet ze in de koelkast tot de chocolade hard is geworden.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas