Amandelkoekjes
Bereidingstijd: 45 minuten
Hoeveelheid: 9 - 10 koekjes
Ingrediënten
1. Maak amandelmelk met Mylky en knijp zoveel mogelijk vocht uit het filtermandje.
2. Verwarm de oven voor op 175℃.
3. Verwarm de amandelboter en amandelmelk in een steelpan op laag vuur en meng dit door elkaar.
4. Giet het mengsel in een kom en voeg de amandelpulp toe.
5. Voeg steeds een beetje bloem toe en meng het mengsel tot een deeg. Afhankelijk van hoe droog de amandelpulp was, moet je misschien extra bloem toevoegen.
6. Laat het deeg 10 minuten staan.
7. Maak dan 9-10 kleine balletjes van het deeg en leg deze op een bakplaat. Druk met je duim in elk balletje en maak een klein gaatje.
8. Doe optioneel jam naar keuze in de gaatjes.
9. Bak 15-18 minuten in de oven.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR