Biscoff Baked Oats

Biscoff Baked Oats

Maak heerlijke, zoete en romige biscoff overnight oats met je overgebleven cashewpulp.

Ingrediënten

  • 40 g havermout (½ kopje Mylky)
  • Pulp van 1 portie zelfgemaakte cashewmelk (niet uitgelekt)
  • 60 g rijpe banaan (ongeveer een halve banaan)
  • 2 g bakpoeder (½ theelepel)
  • 3 g gemalen lijnzaad of chiazaad (1 theelepel)
  • 2 Lotus Biscoff-koekjes (1 verkruimeld, 1 heel)
  • 30 g agavesiroop (2 eetlepels)
  • 5 ml vanille-extract of 1 theelepel vanillepoeder

Instructies

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Dit recept is gemaakt met:

    Mylky

    Maak thuis in een minuut plantaardige melk. Tot 10 keer goedkoper dan melk uit de winkel.

    Ontdek Mylky
    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Probeer Mylky