Biscoff Baked Oats

Bereidingstijd: 30 minuten

Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten

• 40 g havermout (½ kopje Mylky)
• Pulp van 1 portie zelfgemaakte cashewmelk (niet uitgelekt)
• 60 g rijpe banaan (ongeveer een halve banaan)
• 2 g bakpoeder (½ theelepel)
• 3 g gemalen lijnzaad of chiazaad (1 theelepel)
• 2 Lotus Biscoff-koekjes (1 verkruimeld, 1 heel)
• 30 g agavesiroop (2 eetlepels)
• 5 ml vanille-extract of 1 theelepel vanillepoeder

Instructions

1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

2. Doe de cashewmelkpulp (niet uitgelekt), havermout, banaan, agavesiroop en lijnzaad in een blender. Mix tot alles goed gemengd is. Voeg een scheutje cashewmelk en het bakpoeder toe en roer met een spatel.

3. Doe het mengsel in een kleine ovenvaste vorm.

4. Verkruimel 1 Lotus-koekje bovenop en leg het tweede koekje er heel bovenop als versiering.

5. Bak 20-25 minuten, tot het gaar en goudbruin is.

Pro-tip: besprenkel met een beetje gesmolten Lotus-pasta voor de ultieme afwerking.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas