Boekweitpulpmaaltijd

Bereidingstijd: 10 minuten

Hoeveelheid: 1-2 porties

Ingrediënten

• Boekweitmelkpulp
• 1 eetlepel amandelboter
• 1 eetlepel agave
• ½ theelepel kaneel
• 2 eetlepels plantaardige yoghurt
• kersen, om te serveren

Instructions

1. Meng in een kom de boekweitmelkpulp, amandelboter, agavesiroop en kaneel. Meng goed tot een gladde massa.

2. Verdeel het mengsel over twee ramekins.

3. Garneer elke portie met een schepje plantaardige yoghurt en een paar kersen.

4. Serveer direct of zet in de koelkast voor later.

5. Smakelijk!

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas