Meteen naar de content
Winkelwagen

Chocolade balletjes

Bereidingstijd: 20 minuten

Hoeveelheid: 5-6 chocolade balletjes

Ingrediënten

• 100 ml amandelpulp (van amandelmelk door Mylky)
• 4-5 dadels (ontpit en gespleten)
• 3 el cacaopoeder
• 3 el honing
• 2 theelepels vanillesuiker (of 1 theelepel vanille-extract)
• Optioneel; bloem naar keuze

1. Maak amandelmelk met de Mylky en knijp zoveel mogelijk vocht uit het filtermandje.

2. Giet alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa.

3. Neem ongeveer een halve eetlepel van het beslag en rol er een balletje van. Indien nodig kun je optioneel wat bloem aan het beslag toevoegen (afhankelijk van hoeveel water je restje amandelpulp bevat).

4. Herhaal dit met de rest van het beslag.

 

5. Leg de balletjes minstens een uur in de koelkast. Daarna kun je de balletjes afmaken met wat cacaopoeder of kokosvlokken.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas