Chocolade-balltjes met kersen
Bereidingstijd: 20 minuten
Hoeveelheid: 6 - 7 Chocolade-balltjes
Ingrediënten
1. Maak amandelmelk met de Mylky en knijp zoveel mogelijk vocht uit het filtermandje.
2. Doe alle ingrediënten (behalve de kersen) in een blender en mix tot een gladde massa.
3. Neem ongeveer een halve eetlepel van het beslag en rol dit tot een klein balletje. Maak met je duim een gaatje in het balletje en leg er een kersenhelft in. Eventueel kun je nog wat bloem aan het beslag toevoegen (afhankelijk van hoeveel water de restjes amandelen bevatten).
4. Herhaal dit met de rest van het beslag.
5. Leg de balletjes minstens een uur in de koelkast. Daarna kun je de balletjes afmaken met wat cacaopoeder of kokosvlokken.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR