Extra dubbele chocolademelk

Bereidingstijd: 10 minuten

Hoeveelheid: 3-4 porties

Ingrediënten

• 150 g cashewnoten (1⅓ kopje Mylky) (of amandelen of hazelnoten),
• 3 ½ eetlepel (18 g) cacaopoeder,
• 3 ½ eetlepel (52 g) gesmolten pure chocolade,
• 3 ½ eetlepel (52 g) ahornsiroop,
• 1 ¾ theelepel vanillepoeder of vanille-extract,
• snufje zout,
• 1,3 liter heet water (ongeveer 70-80 °C).

Instructions

1. Doe de cashewnoten, cacaopoeder, gesmolten chocolade, vanillepoeder en zout in het filtermandje van de Mylky-machine. Zet het filtermandje op de Mylky en draai het vast.

2. Giet 1,3 liter heet water en ahornsiroop in de kan. Zet het deksel goed op de Mylky kan.

3. Kies de functie ‘Nutmilk’ en start de machine. Wacht 1 minuut tot de machine volledig stopt.

4. Serveer direct in kopjes en geniet ervan. Overgebleven melk kun je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren en indien gewenst voor het drinken opwarmen.

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas