9. Laat afkoelen en haal dan je mueslirepen uit de vorm. Bewaar ze tot twee weken in de koelkast.
Granola Repen
Bereidingstijd: 50 minuten
Hoeveelheid: 5 - 6 Granola Repen
Ingrediënten
Instructions
1. Maak havermelk met de Mylky. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk vloeistof uit de pulp in het filtermandje perst.
2. Verwarm de oven voor op 175ºC.
3. Meng de haver, havermout, noten, zonnebloempitten en kokosvlokken in een kom. Verdeel het mengsel in een gelijkmatige laag over een bakplaat en zet in de oven tot het licht goudbruin begint te kleuren (ongeveer 10 minuten).
4. Verwarm de honing/agavesiroop en pindakaas samen in een pan op middelhoog vuur. Roer tot de ingrediënten gemengd zijn. Haal de pan van het vuur en voeg het vanillepoeder, de kaneel en het zout toe.
5. Voeg het havermengsel uit de oven toe aan de pan. Roer goed door en laat vijf minuten afkoelen. Voeg dan eventueel gedroogd fruit of noten toe).
6. Verdeel de granola in een ingevette, ovenvaste vorm. Gebruik je vingers of een grote pollepel om de granola tegen de vorm aan te drukken (zo plakt het beter aan elkaar).
7. Bak ongeveer 15 minuten in de oven.
8. Snijd in repen terwijl de granola nog in de vorm zit.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR