

Griezelige amandelpulptruffels
Bereidingstijd: 20 minuten
Hoeveelheid: 8 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Meng in een grote kom de amandelpulp, pindakaas, agavesiroop, amandelmeel en johannesbroodpitmeel of cacaopoeder. Roer alles goed door elkaar tot alles goed gemengd is.
- Als het mengsel te vochtig is, voeg dan meer amandelmeel toe.
- Als het te droog is, doe er wat meer pindakaas bij.
2. Rol het mengsel met je handen tot kleine balletjes. Druk voorzichtig een snoepoogje in het midden van elk balletje. Zet de truffels in de koelkast om af te koelen terwijl je de chocolade smelt.
3. Smelt de plantaardige chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met kokend water (au bain-marie) tot deze glad is.
4. Haal de afgekoelde truffels uit de koelkast. Doop elke truffel in de gesmolten chocolade, zodat deze voor ongeveer ¾ bedekt is, maar het oog nog zichtbaar is. Leg de truffels op een bord met bakpapier.
5. Laat de chocolade hard worden door de truffels op kamertemperatuur te laten staan of ze weer in de koelkast te zetten totdat ze helemaal hard zijn.
6. Je griezelige amandel-truffels zijn klaar! Perfect voor Halloween-feestjes.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
