1. Verwarm de oven voor op 180 °C (350 °F).
2. Meng in een kom de bessen, suiker, maïzena en citroensap. Verdeel het mengsel gelijkmatig over een ovenschaal (20 x 20 cm).
3. Meng in een mengkom de havermout, haver, amandelmeel, suiker, kaneel en zout.
4. Roer de gesmolten kokosolie erdoor tot het mengsel kruimelig is en samen blijft als je erop drukt.
5. Verdeel dit gelijkmatig over de bessen.
6. Bak 25-30 minuten, tot de topping goudbruin is en het fruit borrelt.
7. Terwijl de crumble bakt, klop je de maïzena met een beetje havermelk tot een glad mengsel.
8. Verwarm de havermelk, suiker en vanille in een steelpan. Roer langzaam het papje erdoor.
9. Kook op middelhoog vuur tot het dikker wordt (5-7 minuten), onder voortdurend roeren.
10. Schep de warme frambozencrumble in kommen en giet de veganistische custard erover.