Havermout-rozijnenkoekjes

Havermout-rozijnenkoekjes

Heb je verse amandelpulp? Gooi het niet weg, maar maak er iets lekkers van! Deze havermoutkoekjes met rozijnen zijn zacht, chewy en gemaakt met de pulp die overblijft van zelfgemaakte Mylky.

Ingrediënten

  • 120 g havermoutpulp (1 kopje Mylky) (overgebleven van je zelfgemaakte havermelk)
  • 100 g havermout (1 kopje Mylky)
  • 60 g amandelmeel of kokosmeel (½ kopje Mylky)
  • ½ theelepel bakpoeder
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel kaneel
  • 2 eetlepels (30 ml) ahornsiroop of agavesiroop
  • 2 eetlepels (30 ml) kokosolie of avocado-olie, gesmolten
  • 1 theelepel (5 ml) puur vanille-extract
  • 60 g rozijnen (½ kopje Mylky)
  • 30 g gehakte noten (¼ kopje Mylky) (walnoten, amandelen of pecannoten) (optioneel)

Instructies

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Dit recept is gemaakt met:

    Mylky

    Maak thuis in een minuut plantaardige melk. Tot 10 keer goedkoper dan melk uit de winkel.

    Ontdek Mylky
    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Probeer Mylky