

Havermout-rozijnenkoekjes
Bereidingstijd: 10 minuten (en 15 minuten bakken)
Hoeveelheid: 10 koekjes
Ingrediënten
Instructions
1. Verwarm de oven voor op 175 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Meng in een kom de overgebleven havermout, havermout, amandelmeel, bakpoeder, zout en kaneel.
3. Voeg ahornsiroop, kokosolie en vanille-extract toe. Roer alles goed door.
4. Spatel voorzichtig de rozijnen en noten erdoor, zodat alles gelijkmatig verdeeld is.
5. Verdeel het deeg in 10 gelijke porties, druk ze lichtjes plat en leg ze op de bakplaat.
6. Bak 12–15 minuten, tot ze licht goudbruin en stevig zijn.
7. Laat ze een paar minuten afkoelen voordat je ze op een rooster legt.
Zero-waste-tip: Bewaar de overgebleven koekjes in een luchtdichte doos tot 5 dagen of vries ze in om later van te genieten! Je kunt de koekjes ook verkruimelen en over kokosyoghurt of fruitsalade strooien, of gebruiken als topping voor een herfstige appelcrumble!
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
