

Karamelkoekjes van pulp
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 3-4 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Meng de amandelpulp, havermeel, ahornsiroop en amandelboter in een kom. Laat 15 minuten rusten.
2. Verwarm de oven voor op 175 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
3. Rol het deeg tot balletjes, leg ze op de bakplaat en druk in elk balletje een kuiltje.
4. Bak 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat afkoelen.
5. Maak de karamel: mix dadels, kokosroom, vanille en zout tot een glad mengsel. Als het mengsel is afgekoeld, vul je elk koekje met een kleine lepel.
6. Als je de koekjes in chocolade wilt dippen, smelt je de chocolade samen met kokosolie. Doop de koekjes in de chocolade en leg ze op bakpapier.
7. Zet ze 10-15 minuten in de vriezer tot ze hard zijn.
Bewaar ze maximaal 1 week in de koelkast. Eet smakelijk!
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
