Karamelkoekjes van pulp

Karamelkoekjes van pulp

Deze karamelkoekjes zijn met liefde gemaakt van de overgebleven havermoutpulp van je zelfgemaakte Mylky-havermelk en natuurlijk zoete dadelkaramel. Ze zijn zacht, chewy en zitten boordevol plantaardige voedingsstoffen.

Ingrediënten

  • Koekjesbodem:
  • Amandelpulp van 1 batch amandelmelk (goed uitgeknepen)
  • 100 g havermeel (⅔ kopje Mylky)
  • 85 g ahornsiroop (¼ kopje Mylky)
  • 65 g amandelboter (¼ kopje Mylky)
  • Dadelkaramel
  • 90 g ontpitte dadels (½ kopje Mylky)
  • 120 g kokosroom (½ kopje Mylky)
  • ½ theelepel vanillepoeder
  • Snufje roze zeezout
  • Chocolade omhulsel
  • 80 g pure chocoladereep
  • 1–2 eetlepels / 15–30 ml kokosolie

Instructies

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Dit recept is gemaakt met:

    Mylky

    Maak thuis in een minuut plantaardige melk. Tot 10 keer goedkoper dan melk uit de winkel.

    Ontdek Mylky
    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    Jouw nieuwe lievelingsmelk – door jou gemaakt

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Probeer Mylky