1. Verwarm de oven voor op 150 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Meng alle droge ingrediënten (amandelmeel, bloem, amandelpulp, kokosbloesemsuiker, tapiocameel en bakpoeder) in een kom.
3. Meng in een kleine kom de eivervanger (amandelmelk + chiazaad) met de ahornsiroop. Laat dit een minuutje staan.
4. Meng de natte en droge ingrediënten tot een deeg. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan wat meer bloem of tapiocameel toe.
5. Wikkel het deeg in folie en zet het 15 minuten in de koelkast.
6. Rol het deeg na het koelen uit tot een dikte van maximaal 0,5 cm. Bestrooi het deeg licht met bloem als het plakt.
7. Steek koekjes uit met een koekjesvorm en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
8. Bak ze 12-14 minuten en laat ze minstens 15 minuten afkoelen.
9. Doe een halve theelepel jam op een koekje en leg er een ander koekje bovenop om een Linzer-koekje te maken.
10. Optioneel: bestrooi ze met poedersuiker voor de perfecte finishing touch!
Geniet van je duurzame, zelfgemaakte Linzer-koekjes!