Pistache-ijskoffie

Bereidingstijd: 5 minuten

Hoeveelheid: 4-5 porties

Ingrediënten

• 110 g pistachenoten (¾ kopje Mylky)
• 1 dadel, ontpit
• ¼ theelepel vanillepoeder
• 1 liter water
• 1 shot espresso
• IJs

Instructions

1. Doe de pistachenoten, dadel en vanillepoeder in het filtermandje. Bevestig het filtermandje aan het deksel en draai het goed vast om het af te sluiten.

2. Doe water in de mini kan.  Sluit het deksel, kies de modus ‘nutmilk’ en druk op Start. Laat Mylky een volledige cyclus draaien om de pistachemelk te maken.

3. Vul een glas met ijsblokjes, giet de pistachemelk erin en voeg dan de espresso toe.

4. Geniet er meteen van. Smakelijk!

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas