

Pistachemelk
Bereidingstijd: 5 minuten (plus weektijd)
Hoeveelheid: 3 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Vul het filtermandje met havermout en aardbeien.
2. Vul de Mylky kan met water, tot aan de 'Min' markering (1,3 liter). Voeg zout en eventueel ahornsiroop/agavesiroop en vanille-extract/vanillesuiker toe.
3. Bevestig het filtermandje aan het deksel en draai het vast.
4. Selecteer de Nut-stand en start de Mylky-cyclus.
5. Wacht tot de mengcyclus van 1 minuut is voltooid.
6. Giet de verse pistachemelk in een glazen fles of pot. Geniet er meteen van of bewaar het maximaal 3 dagen in de koelkast. Schud goed voor elk gebruik.
Zero-Waste Mylky-tip:
Gebruik de overgebleven pistachepulp voor pesto!
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
