Pumpkin Spice Latte

Bereidingstijd: 10 minuten

Hoeveelheid: 4-5 porties

Ingrediënten

• 120 g amandelen (1 kopje Mylky) (kan een nachtje geweekt worden)
• 2 el agavesiroop (of zoetstof naar keuze)
• 1,3 L heet water
• 1 kopje pompoenpuree
• 1-2 dadels (ontpit)
• 1 el pompoentaartkruiden
• 2 slokjes espresso
• Optioneel: kokos slagroom en extra pumpkin pie spice voor garnering

Instructions

1. Begin met het maken van de amandelmelk. Doe de amandelen in het filtermandje en de agavesiroop en het hete water in je Mylky kan. Bevestig het filtermandje en draai het stevig dicht. Laat de machine draaien om verse amandelmelk te maken.

2. Zodra de amandelmelk klaar is, leeg je het filtermandje. Voeg de pompoenpuree, dadels en pompoentaartkruiden toe aan het mandje. Bevestig het mandje weer aan de Mylky machine en laat de machine nog een keer draaien om de smaken in de amandelmelk te laten trekken.

3. Giet een scheut espresso in elke mok. Giet de warme pompoengekruide amandelmelk over de espresso en vul de mok.

4. Werk af met een snufje pompoentaartkruiden en eventueel een toefje kokosslagroom. Serveer direct en geniet van je Pumpkin Spice Almond Latte!

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas