

Rijstgratin met rijstpulp
Bereidingstijd: 15 minuten en 30 minuten kooktijd
Hoeveelheid: 4 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Verhit de olijfolie in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer goed door en bak 1-2 minuten.
2. Voeg langzaam de plantaardige melk toe en roer tot een glad en romig mengsel. Roer de edelgistvlokken, nootmuskaat, paprikapoeder, zout en peper erdoor.
3. Haal van het vuur.
4. Meng in een grote kom de gekookte rijst, spinazie, ui, knoflook, plantaardige kaas en de bechamelsaus die je zojuist hebt gemaakt. Roer tot alles goed gemengd is.
5. Verdeel het mengsel over een ovenschaal. Bestrooi met de resterende plantaardige kaas en paneermeel. Verdeel de rijstpulp als laatste laag over het geheel.
6. Bak 20-25 minuten op 180 °C (350 °F), tot de bovenkant goudbruin en licht knapperig is.
7. Garneer met peterselie of bieslook. Serveer warm als hoofdgerecht of bijgerecht.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
