

Veganistische Citroenrepen
Bereidingstijd: 30 minuten (plus afkoeltijd)
Hoeveelheid: 4-5 porties
Ingrediënten
Instructions
De korst
1. Doe de noten voor de korst in een keukenmachine en pulseer tot er fijne kruimels ontstaan.
2. Voeg de amandelpulp, agavesiroop en zout toe en meng alles goed door elkaar.
3. Bekleed een bakvorm met bakpapier en doe het mengsel erin. Druk het mengsel plat tot een mooie bodem. Zet de bodem in de vriezer terwijl je de vulling maakt.
Citroenvulling
1. Doe alle ingrediënten voor de citroenvulling in een blender en mix tot een glad en romig mengsel.
2. Giet de vulling over de bodem en zet het geheel 2-3 uur in de vriezer.
3. Als de vulling hard genoeg is, snijdt je er repen van.
4. Smakelijk!
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
