

Veganistische Horchata
Bereidingstijd: 10 minuten (plus tijd om te weken)
Hoeveelheid: 4-5 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Voeg de rijst, amandelen en het kaneelstokje toe aan een grote kom en bedek met ruim water. Laat een nacht weken.
2. Verwijder het kaneelstokje en giet het water af. Spoel grondig af.
3. Voeg 1 kopje van de geweekte rijst en amandelen toe aan het filtermandje, samen met een ontpitte dadel. Bevestig het filtermandje aan het deksel van de Mylky en draai het vast.
4. Vul de machine met 1,3 liter koud water en zet het deksel op de kan.
5. Druk op de modusknop om “Nutmilk” te selecteren. Druk op start en wacht ongeveer 1 minuut tot de machine volledig stopt.
6. Leeg het filtermandje en voeg dan de overgebleven rijst en amandelen toe samen met de andere dadel.
7. Laat de machine nog een keer draaien.
8. Serveer de vegan horchata direct in glazen gevuld met ijs en garneer met een stukje kaneelstokje.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
