

Veganistische Rijstpudding
Bereidingstijd: 20 minuten
Hoeveelheid: 2-3 porties
Ingrediënten
Instructions
1. Voeg de rijst, cashewnotenmelk, kaneel en nootmuskaat toe aan een kleine pan.
2. Breng het aan de kook, zet het dan laag en laat het ongeveer 5 minuten al roerend koken tot het mengsel dikker wordt.
3. Voeg de rozijnen toe en roer nog een keer.
4. Serveer in kleine schaaltjes en garneer met extra rozijnen en een snufje kaneel.
*Noot: Het is belangrijk om cashewmelk te gebruiken, omdat deze dikker wordt bij verhitting en zo de romige textuur creëert die gewenst is in de pudding. Als je liever een andere soort zelfgemaakte notenmelk gebruikt, meng deze dan met 1 eetlepel maïzena voordat je het aan de pan toevoegt. De maïzena zal helpen om dezelfde romige consistentie te bereiken.
Mylky
Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten
€179,00 EUR
