Wintergranola

Bereidingstijd: 10 minuten (plus baktijd)

Hoeveelheid: 3 porties

Ingrediënten

• 270 g kopjes haver (3 kopjes Mylky)
• 1 mandje amandelpulp van 1 batch amandelmelk
• ahornsiroop (½ kopje Mylky)
• kokosolie (¼ kopje Mylky)
• ½ theelepel gemalen nootmuskaat
• ½ theelepel kaneel
• pistachenoten
• gedroogde bessen

Instructions

1. Verwarm de oven voor op 150 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Druk zoveel mogelijk vocht uit de overgebleven amandelpulp.

3. Meng in een kom de havermout, amandelpulp, ahornsiroop, kokosolie, kaneel en nootmuskaat en roer goed door elkaar.

4. Bak ongeveer 40 minuten in de oven (of tot het helemaal droog is) en roer de granola halverwege om voor een gelijkmatig bakresultaat.

5. Roer als het klaar is de pistachenoten en gedroogde bessen erdoor.

6. Bewaar in een luchtdichte pot en geniet ervan!

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas