Zomerse granola

Bereidingstijd: 10 minuten (plus baktijd)

Hoeveelheid: 3 porties

Ingrediënten

• pulp van 1 portie amandelmelk, uitgelekt
• 160 g havermout (2 kopjes Mylky)
• 75 g geraspte kokos (1 kopje Mylky)
• 160 g agave (½ kopje Mylky)
• 55 g kokosolie (¼ kopje Mylky)
• limoen zeste
• een handvol cashewnoten (30-40 g)
• 2 eetlepels hennepzaad (20 g)

Instructions

1. Verwarm de oven voor op 150 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Knijp zoveel mogelijk vocht uit de overgebleven amandelpulp.

3. Meng in een kom de havermout, geraspte kokos, amandelpulp, agave, kokosolie en limoenrasp en meng goed.

4. Bak ongeveer 40 minuten in de oven (of tot het helemaal droog is) en roer de granola halverwege om voor een gelijkmatige bakresultaat.

5. Roer als het klaar is de cashewnoten en hennepzaad erdoor. Bewaar in een luchtdichte pot en geniet ervan!

Mylky

Maak verse, plantaardige melk in minder dan 2 minuten

€179,00 EUR

Maak melk van alle noten, granen en zaden

Geen afval van melkpakken

Eindeloos veel nieuwe smaken

Geen geknoei, minder afwas